↑ Tilbake til Turer til Murmansk

Skriv ut Side

Murmansk Pakketur for bedrifter

Pakketur til Murmansk for bedrifter (kurs og konferanse)

DAG 1: Start med buss og guide fra Kirkenes. Etter 15 minutter kommer vi til grenseovergangen ved Storskog. Her blir det visum og pass kontroll rett ved Norsk-Russiske grensen. Dette er en guidet tur, slik at dere vil få historie fra områdene vi passerer, samt hvordan situasjonen er i dag. Vi passerer gruvebyen Zapolyarny.  Videre vil vi oppleve Pechengadalen med sine store militære anlegg og med minnesmerker fra 2.verdenskrig. Kort stopp på Titovka (Cafe og toalett). Kjøretid med buss til Murmansk er mellom 4-5 timer. Etter innsjekk på hotellet er det felles middag på hotellet. Vår erfaren reiseleder hjelper dere med alle praktiske spørsmål når det gjelder oppholdet i Murmansk.

DAG 2: Frokost på hotellet. Etterpå guidet by sightseeing: Besøk i kirka (kvinner må ha med seg hodeplagg), stopp ved Kursk-monumentet, besøk av «Alosja», en 36 meter høy statue av “Den ukjente soldat”. Herfra er det god utsikt over byen og området rundt. Etterpå kjører vi gjennom sentrum for å orientere om butikker og restauranter. Den guidede turen fører oss også på et russisk marked med mulighet til shopping. De som vil kan etter turen gå av ved et nytt shopping senter og bruke tid på egen hånd.
Felles lunsj på hotellet. Ettermiddagen er fri til egenaktivitet: mulighet til shopping eller SPA-behandling. Her kan tiden også brukes til møte/konferanse. På kvelden felles middag på en av byenes beste restauranter.

DAG 3: Frokost på hotellet. Formiddag til egenaktivitet eller kan brukes til møte/konferanse. Hjemreise til Kirkenes.
Kjøretid mellom 4 og 5 timer.

Våre erfarne guide vil sørge for en opplevelsesrik tur!
Tidsskjema kan tilpasses etter ønsker. Bare ta kontakt med oss.

 

VARIGHET                       3 dager, 2 netter (kan forkortes til 1 natt, spør om tilbud)
ANTALL PERSONER minimum 10
AVGANGER hver dag
OVERNATTING 2 netter på hotell i Murmansk med god vestlig standard og sentral beliggenhet
MÅLTIDER frokost, 2 middag, 1 lunsj
PRIS PR PERSON 5300 NOK (gjelder for grupper fra 10 personer)
INKLUDERT overnatting i enkeltrom, måltider som beskrevet, busstur med guide fra Kirkenes til Murmansk og tilbake, guide under hele turen, bysightseeing i Murmansk, visum, Murmansk bykart og kart over område
FRATREKK EGET VISUM 550 NOK per person
VISUM vanlig behandlingstid for grupper er 12 dager. Ta kontakt med oss for mer info angående prosedyre og nødvendig dokumentasjon.

 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.pasvikturist.no/norsk/russland/turer-til-murmansk/murmansk-pakketur-for-bedrifter/