↑ Tilbake til Russland

Skriv ut Side

Dagstur til Russland

Dagstur Russland: PECHENGA – Nikel & Zapolyarny

Vi besøker vår russiske nabo og gruvebyene Nikel og Zapolyarny med klosteranlegget i Luostari. Området har en rik og interessant historie og vår kunnskapsrike guide gjør denne turen til en spennende opplevelse. Se kontrastene mellom den vakere naturen langs grenseelva Pasvik og de russiske gruvebyene. Flere stopp underveis for å ta bilder. Turen inkluderer sightseeing, besøk på marked og i butikker, besøk på et klosteranlegg og lunsj.

 

VARIGHET:              09:00 – 17:00
ANTALL PERSONER: 2 – 100
AVGANGER: Hver dag, hele året
MÅLTIDER Lunsj
PRIS PER PERSON:

2950 NOK pr person (eksklusiv tur for 2-9 personer)
2500 NOK per person (grupper fra 10 personer)
INKLUDERT: transport, privat guide, lunsj, visum, visumsenterets gebyr
VISUM: vanlig behandlingstid er minimum 8 arbeidsdager, for grupper (10 personer) 12 arbeidsdager.
Ta kontakt med oss for mer info angående prosedyre og nødvendig dokumentasjon.
FRATREKK EGET VISUM: 550 NOK

 

PROGRAM:

Turstart kl 9 fra Kirkenes: vår lokal guide (norsk/engelsktalende) henter dere på hotell.
Vi setter kursen mot Øst. Pass– og visumkontroll ved den Norsk-russiske grenseovergangen. På vei opp østsiden av Pasvikdalen i Russland, vil vår guide fortelle om grenseoppgangen, kolonisering, kriger og skiftende nasjonalstater i området. Vår første stopp er ved klosteret i Luostari. Klosteret er under oppbygging og viser på en imponerende måte at Russland vender tilbake til de åndelige verdier. Etterpå besøk i byen Zapoljarny og lunsj på en russisk restaurant. Mulighet til shopping. Turen går tilbake til Nikel hvor vi tar en runde gjennom byen. Dere får tid til å besøke butikker og et russisk marked.
Hjemreisen starter vi kl 16 . Ankomst Kirkenes rundt kl 17.00 avhengig av tidsbruk ved tollkontrollen på vei inn til Norge.

Våre erfarne guider vil sørge for en opplevelsesrik tur!

Vi gjør oppmerksom på at det IKKE er lov til å ta med kvote på vin, brennevin eller sigaretter inn til Norge når man har vært på dagstur i Russland.

OBS! For alle våre turer til Russland trenger man visum. Kostnad for visum inngår i prisen på turen. Se mer informasjon under menyen visum. Ta kontakt med oss i god tid på forhånd.

*Pasvikturist AS tar forbehold om prisendringer for forhold vi ikke kan påvirke som for eksempel økning på priser for hoteller, transport, skatter og avgifter, samt valutakurser og andre forhold i Russland som kan påvirke prisnivået.

 

Permalenke til denne artikkelen: https://www.pasvikturist.no/norsk/russland/dagstur-til-russland/