Skriv ut Side

Overnatting

Vi formidler overnatting i og utenfor Kirkenes. For booking og priser tar du kontakt direkte med oss.

Vi tilbyr hotel booking i Kirkenes: 

 

Thon Hotel
Thon Hotel Kirkenes er byens største kurs- og konferansehotell med 143 moderne, lyse rom og kapasitet for opp til 400 konferansegjester. Hotellet ligger ved kaia i sentrum av Kirkenes, med utsikt over Bøkfjorden. Restaurant, fri WIFI, flybussavgang rett utenfor hotellet.

Scandic Hotel
Hotellet ligger sentralt ved torget. Kurs og konferanse fasiliteter. Spa avdeling med basseng og badstu. 90 rom, Restaurant, fri WIFI, flybussavgang rett utenfor hotellet.

 

Vi tilbyr overnatting rund Kirkenes:

 

Hytter «Gamme» ved Kirkenes Snowhotel
Høystandard hytter 6 km sør fra Kirkenes, pakketilbud med transport fra/til Kirkenes, middag og frokost. Hytter er for 2 personer. Åpen hele året.


Kirkenes Snowhotel

åpen fra 20. Desember til 20. April: for mer info og booking klikk her.


Sollia Gjestehus

Lokalisert 10 km fra Kirkenes ved Storskog grenseovergang kun 500 meter fra den Russiske grensen. Historisk, tradisjonell gjestegård og moderne restaurant med panoramautsikt mot Rusland.
Vi tilbyr overnatting i trivelige hytter og anneks med god standard. Alle enheter har eget bad, kjøkken eller kjøkkenkrok, samt stue/oppholdsrom og TV. Det er trådløst, fri internett forbindelse i alle enheter. Vi har felles vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel tilgjengelig. Totalt har vi 70 senger.


Nibio-Svanhovd Gjestehus og Konferansesenter

ligger 45 km sør fra Kirkenes i Pasvikdalen. Vårt konferansesenter er et unikt møtested for kurs, konferanser og overnatting. På Svanhovd kan besøkende også oppleve vår botaniske hage og Øvre Pasvik nasjonalparksenter. Overnatting i vakre omgivelser til 50 personer (enkelt og dobbeltrom). Alle rommene har eget bad. Gjestene står fritt til å bruke Svanhovds peisestue, TV-stue, badstu og vaskerom. Restaurant med lokal, kortreist mat (må bestilles på forhånd). Svanhovd har i tillegg et eget gjestekjøkken, som gir mulighet for selvhusholdning. Flott sted for alle som elsker natur, turgåere eller fugletittere.


Gjestehus i Pasvik

55 km sør for Kirkenes i Pasvikdalen. Koselige gjestehus med 7 rom. Dette i tilknytning til en husky kennel og  villmarksrestauranter. Det er mulighet for singelrom, twin rom, dobbelt rom og familierom. Alle rom er forskjellige og har sitt eget særpreg. Det er ikke kjøkkenfasiliteter tilgjengelig for våre gjester i huset, alle måltider kan forhåndsbestilles. Vi serverer i gjestehuset, lavvugamma eller langhuset avhengig av antall, årstid, vær og temperaturforhold.

De fleste av våre gjester kommer til Pasvik fordi de ønsker å oppleve dalenes mangfoldige natur, vi har derfor så langt valgt ikke å installere tv i gjestehuset, vi har imidlertid trådløst internett tilgjengelig gratis for alle våre gjester.
Flott sted for alle som elsker natur, turgåere eller fugletittere.

Booking:

Klikk her for å tar kontakt med oss.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.pasvikturist.no/norsk/overnatting/