↑ Tilbake til Sommeraktiviteter

Skriv ut Side

Vandreturer

KS41 Fottur til fjells med husky

Bli med oss på en fottur i fjellet med din egen Husky. I vår hundegård venter ivrige Huskyer på å ta deg med på en fottur. Etter å ha hilst på og blitt litt kjent med hundene, starter turen opp til vidda. De første 700 metrene går turen gjennom frodig arktisk vegetasjon. Deretter stiger terrenget med 100 meter og forvandles til goldt fjell. Mens du nyter turen og selskapet med Huskyen, har du rikelig tid til å beundre den fantastiske utsikten over de omkringliggende fjellene. Både blåbærene, tyttebærene, multebærene og krekklingen modnes i løpet av sommeren, og kan trygt plukkes underveis.
Når vi kommer opp på toppen tar vi en pause, hvis været tillater det vil vi lage et bål.
Det er en fordel å ha gode tur sko. Normalt god fysikk er en nødvendighet.

Tidsrom: 10.05 – 20.10
Varighet: 17:00-19:00
Daglig minimum 2 personer

PRISER:
600
NOK per person
300 NOK per barn 6-11 år

inklusiv transport fra/til hotell, guide

KS41D Fottur til fjells med husky inkl middag

Bli med oss på en fottur i fjellet med din egen Husky. I vår hundegård venter ivrige Huskyer på å ta deg med på en fottur. Etter å ha hilst på og blitt litt kjent med hundene, starter turen opp til vidda. De første 700 metrene går turen gjennom frodig arktisk vegetasjon. Deretter stiger terrenget med 100 meter og forvandles til goldt fjell. Mens du nyter turen og selskapet med Huskyen, har du rikelig tid til å beundre den fantastiske utsikten over de omkringliggende fjellene. Både blåbærene, tyttebærene, multebærene og krekklingen modnes i løpet av sommeren, og kan trygt plukkes underveis. Etter turen servering av middag i vår restaurant «Låven»
Det er en fordel å ha gode tur sko. Normalt god fysikk er en nødvendighet.

Tidsrom: 10.05 – 20.10
Varighet: 17:00-21:00
Daglig minimum 2 personer

PRISER:
900
NOK per person
450 NOK per barn 6-11 år

inklusiv transport fra/til hotell, guide, 3 retters middag

Vandreturer med lokal guide – min 4 personer (KS18, KS19)

Vi tilbyr vandreturer i nærområde Kirkenes og Pasvik fra 2 timer til 4 timer. Turene må bestilles på forhånd.

Noen eksempler på turer vi tilbyr:

  • Utfluktspunkt «Appelsinsteinen» ligger bare noen få km fra Kirkenes, men byr på fantastisk utsikt. Turen følger en tursti i lett terreng. Vi starter fra Kirkenes og kjører ca. 10 minutter til parkeringsplassen hvor turstien starter. Det tar ca. 30 minutter å gå til «Appelsinsteinen», som er en stor stein som ligger på toppen av en liten ås og som er et populært utfluktsmål for lokalbefolkningen. Fantastisk utsikt over Bøkfjorden og hele Kirkenes. Vi tar en kort pause i en Gapahuk ved «Appelsinsteinen» før vi går tilbake til parkeringsplassen. Guiden forteller underveis om natur, historie og svarer på alt dere lurer på. Denne turen krever normal kondisjon. Siden vi går i terreng/sti er det nødvendig med tursko! Husk også noe å drikke og hva du ellers trenger til turen.
    • Varighet: 3 timer. Pris per person: 1500 NOK (min 4 persons) KS18
  • Utfluktspunkt «Namdalen» (navnet på en gammel gård i Pasvikdalen). Vi start fra Kirkenes med minibuss og kjører omtrent 25 minutter innover i Pasvikdalen. På vår tur til startstedet for fotturen passerer vi jernmalmgruvene i Bjørnevatn, vi tar en kort stopp ved utsiktspunktet ved Langfjorden hvor du kan se Storfjellet (stor fjellformasjon). Når vi ankommer parkeringsplassen starter vår fottur i Pasviks Taigaskog. Vi går i lett terreng på en sti i ca 3 km til den gamle nedlagde gården Namdalen. Turen tar ca 1 time. Når vi kommer til Namdalen, tar vi en liten pause før vi går tilbake. Guiden forteller underveis om natur, historie og svarer på alt dere lurer på. Denne turen krever normal kondisjon. Siden vi går i terreng/sti er det nødvendig med tursko! 
    En meget personlig tur, kun smågrupper med maks 16 personer. Fotturen er på totalt 6 km. Denne turen krever vanlig kondisjon. Gåing i terreng/sti. Husk tursko, noe å drikke og det du ellers trenger underveis!

    • Varighet: 4 timer. Pris per person: 1800 NOK (min 4 persons) KS19

Tidsrom: 01.06 – 15.09
Varighet: 2 – 4 timer, avgangstid avtales ved bestilling.

Minimum 4 personer, maksimum 16 personer.
inkludert transport fra/til hotellet, guide

KS20 Guidet vandretur til Treriksrøysa – der Norge, Finland og Russland møtes – min 4 personer

Treriksrøysa, punktet hvor de tre landene møtes, er også det eneste stedet i verden hvor tre tidssoner møtes. Vi følger grensevaktenes løype fra Grenseberget til Treriksrøysa, en tur på ca 5 km hver vei. Vi går gjennom en villmark med et unikt dyre- og fugleliv. Pasvik er kjent for å ha Norges største stamme av brunbjørn. Vi vil i løpet av turen se etter spor etter dette mektige dyret som lever side om side med dalens befolkning. Guiden forteller underveis om natur, historie og svarer på alt dere lurer på. Denne turen krever normal kondisjon. Siden vi går i terreng/sti er det nødvendig med tursko! 

Tidsrom:  01.06 – 15.09
Varighet: 9 timer, avganstid avtales ved bestilling.
Min 4 personer, maksimum 16 personer.

PRIS:
3000 NOK per person

inkludert transport fra/til hotellet, guide, enkel lunsj i naturen.

Booking:

Bookinger blir kun behandelt innen våre vanlige åpningstider.
Kontoret er stengt lør, søn og helligdager og din booking blir ikke behandlet.

Summer 2019:

Your name:

Your e-mail:

Your countrycode:

Your telephone number:


I would like to book the following excursion:

Date: Adults: Children: (below 12 years)

Please pick us up at:


I would like to book the following excursion:

Date: Adults: Children: (below 12 years)

Please pick us up at:


I would like to book the following excursion:

Date: Adults: Children: (below 12 years)

Please pick us up at:


Payment
I want to pay with credit card: (VISA and MASTERCARD accepted)
Number: Valid: Month: Year:


Message for Pasvikturist:

GENERAL TERMS AND CONDITIONS:

Click here to read our general terms and conditions.

I accept these terms and conditions.
For booking you provide personal information. Pasvikturist does not transmit your personal data or use them for other purposes. Your data will be safed in Pasvikturist database. By agreeing to these terms, you accept that Pasvikturist safes and uses your personal data in the internal booking system.


Permalenke til denne artikkelen: https://www.pasvikturist.no/norsk/kirkenes/sommeraktiviteter/vandreturer/