Skriv ut Side

Utflukter i Kirkenes

Vår kommune har grense mot både Russland og Finland. Beliggenheten og det arktiske klima her i Nord gjør Kirkenes til en spennende destinasjon.

I tillegg er det enkelt å reise hit. Vi har en bra infrastuktur med flyplass kun 2 timer unna Oslo, store hotell med alle fasiliteter og et bredt utfuktstilbud året rundt. Naturen ligger rett foran døra og vi garanterer snø og Nordlys fra Des til Mars mens midnattsolen skjemmer oss bort allerede fra Mai til Juli.

Bli med oss på tur og få mer informasjon om den spennende kommunen: du kan velge mellom sightseeing med buss eller litt mer «vinteraction» som snøscooterkjøring eller turer med hundespann (husky). Turer byr på flotte naturopplevelser i et arktis klima hvor nordlyset kan observeres nesten hver kveld.

Vi er opptatt av god service og guiding med et personlig preg.
Derfor satser vi på smågrupper og tilbyr kun turer med høy opplevelsesfaktor.
Alle turer er inkludert varm vinterbekledning, transport fra/til Kirkenes og guide.

Vi tilbyr også ferdige pakker, overnatting, transport og turer til Russland.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.pasvikturist.no/norsk/kirkenes/

ATV turer

Sommeraktiviteter

UTFLUKTER i KIRKENES SOMMER 2019 (MAI – OKTOBER) Hos oss får du bestilt alle utflukter som tilbys i Kirkenes, fra Kongekrabbesafari til en buss sightseeing. Den russiske grensen kan utforskes på en av våre flotte elvebåt-turer eller på vår populær Kirkenes sightseeing med buss. Vi er kjent for meget god og innholdsrik guiding og personlig service. …

Vis side »

Vinteropplevelser i Kirkenes

Vinteraktiviteter

UTFLUKTER I KIRKENES VINTER (DES 2019 – APRIL 2020) Her finner du en full oversikt over alle aktiviteter i Kirkenes. Vi samarbeider med alle lokale turoperatører og kan dermed hjelpe deg å finne den beste opplevelsen i Kirkenes. Vi er kjent for meget god og innholdsrik guiding og personlig service. Våre guider er lokal slik at …

Vis side »