↑ Tilbake til Privat: Gruppeturer

Skriv ut Side

Gruppeturer året rundt

Skal du besøke oss med en gruppe (min 10 personer)? Send en epost til oss med dine ideer og vi sender et interessant tilbud til deg. Vi er lokal ekspert med 25 års erfaring. Du kan booke kun deler av ditt opphold hos oss eller hele pakken. Vi ordner utflukter, lokal guiding, transport, lokal mat og overnatting. På denne siden finner du noen forslag. For mer info send en epost til firmapost@pasvikturist.no

Kirkenes sightseeing og middag på «Gapahuken» restaurant

Sightseeing i Kirkenes og omegn. Våre lokale guider forteller om Kirkenes historie og alt det spennende som skjer i dag. Dere blir kjent med de viktigste fakta om Kirkenes. Blant annet besøker vi utsiktspunkt Prestefjell, gruvebyen Bjørnevatn og den norskrussiske grenseovergangen ved Storskog. Turen avsluttes i Gapahuken restaurant, et unikt eksempel på arktisk arkitektur. Gapahuken restaurant er også rammen rundt en delikat matopplevelse, med lunsj/ middag basert på lokale råvarer.

Tidsrom: Hele året.
Varighet: 3 timer, avgangstid avtales ved bestilling.

GRUPPEPRIS minimum 10 personer:
på forespørsel, send oss en epost.

inkludert transport, lokal guide, måltid (lunsj eller middag), kaffe/te.

Historisk tur i Pasvikdalen med lokal ekspert på historie og kultur

Dette er en tur som setter Pasvikdalen inn i et historisk lys. Pasvikdalen er det østligste og nordligste dalføre i Norge og som har grense til både Russland og Finland og det har vært sammenhengene bosetning her i over 12.000 år. Pasvikdalen ble heller ikke helt nedbrent under andre verdenskrig, og mange av de gamle bygningene er bevart. Vår tur tar oss med til Strand Skoleinternat som ble bygget i 1905. Der er det en museal utstilling med flere avdelinger, både natur og kulturhistorisk. Videre skal vi besøke Biofors Svanhovd med Nasjonalparksenter og bjøreutstilling. Vi vil se litt nærmere på Svanvikområdet og den utvikling denne bygda har vært igjennom som et slags sentrum i Pasvikdalen, til tross for sitt landlige preg. Turen er ment som en interessant kulturhistorisk opplevelse med mange stopp og besøk og vil gi deltakerne innblikk i dalens helt spesielle historie.

Tidsrom: Hele året.
Varighet: 4 timer, avgangstid avtales ved bestilling.

GRUPPEPRIS minimum 10 personer:
på forespørsel, send oss en epost.

inkludert transport fra/til Kirkenes, guide, inngangsbilletter.

Pasviksightseeing med besøk i hundegård inkl middag/lunsj i Viking langhuset

Pasvikdalen strekker seg sørover i kommunen, og ligger som en kile mellom Russland i øst og Finland i vest. Pasvikelva danner mesteparten av den 196 km lange grensa mot Russland. Pasvik er best kjent for sin spesielle østlige flora og fauna, og for å huse Norges største bjørnestamme. Pasvik er et flott naturområde til alle årstider og på turen besøker vi blant annet Nasjonalparksentrum med utstilling. Videre besøker vi Pasviks største hundekennel BIRK (fra des – april mulighet til å kjøre hundespann, kun på forhåndsbestilling!). Vi samles rundt langhusets «arran» og nyter et godt måltid tilberedt med basis i lokale råvarer. Langhuset vårt er unikt, med den beste utsikt, et naturlig maleri – Pasvikelva med den Russiske elvebredden få meter unna. Langhuset har en koselig atmosfære hvor alle får sitte rundt en av de to lange bålgruene. På vei hjem stopper vi ved Høyde 96 (kun fra mai—okt), et utsiktstårn hvor man kan se over store deler av Pasvik og inn til den russiske nabobyen Nikel.

Tidsrom: Hele året.
Varighet: 5 timer, avgangstid avtales ved bestilling.

GRUPPEPRIS minimum 10 personer:
på forespørsel, send oss en epost.
inkludert transport, guide, lokalt måltid (lunsj eller middag), kaffe/te, inngangsbilletter.

Dagstur til Russland

Vi setter kursen mot Øst (den norsk-russiske grenseovergangen ligger kun 12 km fra Kirkenes). På vei opp østsiden av Pasvikdalen i Russland, vil vår guide fortelle om grenseoppgangen, kolonisering, kriger og skiftende nasjonalstater i området.  Vår første stopp er ved klosteret i Luostari. Klosteret er under oppbygging og viser på en imponerende måte at Russland  vender tilbake til de ondelige verdier.  Etterpå besøk av byen Zapoljarny og lunsj på en russisk restaurant. Mulighet til shopping (her er det mulig å gjøre et kupp på russisk krystall).
Turen går tilbake til Nikel hvor vi tar en  runde gjennom byen. Dere får tid til å  besøke butikker og et russisk market.
Våre erfarne guider vil sørge for en opplevelsesrik tur!

Tidsrom: Hele året, må forhåndsbestilles minimum 4 uker på forhånd pga visum.
Varighet: 8 timer, avgangstid avtales ved bestilling.

GRUPPEPRIS minimum 10 personer:
2050 NOK per person

for større grupper spør om tilbud
inkludert transport, guide, lunsj og visum.
OBS! Denne turen krever et visum. Ta kontakt med oss for mer info.

 

Kongekrabbesafari med dykker

Henting på hotellet og transport til båten. Ut på fjorden på en komfortabel båt. Etter en kort tur i et flott nordnorsk fjordlandskal skal dykkeren ned og fange krabbe til oss. Foredrag om krabbe og tilberedning av fersk krabbe om bord. Nytt fersk kongerkabbe lunsj.

Tidsrom: Daglig, hele året.
Varighet: 4 timer, 10:00 – 14:00

GRUPPEPRIS minimum 10 personer:
1500 NOK per person

inkludert transport, guide, båttur, varm bekledning, kongekrabbe-måltid, kaffe/te.
Kan kombineres med Bading i Barentshavet med overlevelsesdrakt: +350 NOK per person.

 

Send oss dine ideer og ønsker, vi sender gjerne et tilbud med gruppepris.
Ta kontakt så lager vi et spennende ufluktsprogram til deg.

Permalenke til denne artikkelen: https://www.pasvikturist.no/norsk/gruppeturer/gruppeturer-aret-rundt/