↑ Tilbake til Turer til Murmansk

Skriv ut Side

Murmansktur med rutebuss, 2 overnattinger

Til Murmansk med rutebuss (2 overnattinger), fra 2 personer

DAG 1: Start fra Kirkenes med rutebuss. Etter 15 minutter kommer bussen til grenseovergangen ved Storskog.
Her blir det visum og pass kontroll rett ved Norsk-Russiske grensen, samt en ved Titovka etter ca.10 mil på turen mot Murmansk.
Rutebussen passerer gruvebyen Zapolyarny og Pechengadalen med sine store militære anlegg og med minnesmerker fra 2.verdenskrig.
Stopp på Titovka (kafé og toalett). Ankomst i Murmansk cirka kl. 20:00/21:00 russisk tid (tidsforskjellen er 1 time sommertid, 2 timer vintertid). Innsjekk på hotellet. Restauranter i Murmansk holder åpent til cirka kl. 24:00.

DAG 2: Frokost på hotellet. Mulighet til by-sightseeing med norsktalende guide. Ettermiddagen er fri til egenaktivitet:
Murmansk er en spennende by med et interessant utvalg av museer, kunstgallerier, teater og gode restauranter, utallelige butikker, store kjøpesentre for alle som er glad i shopping. På kvelden har dere stort utvalg mellom forskjellige spisesteder i Murmansk sentrum.

DAG 3:
Hjemreise kl. 07:00 russisk tid med rutebuss fra Murmansk. Ankomst Kirkenes cirka kl.10:00 norsk tid

🙂 er dere en smågruppe (fra 4 personer) som har lyst på en guidet tur til Murmansk. Ta kontakt og vi regner en pris til dere.

VARIGHET                       avgang med rutebuss fra Kirkenes 14:00 (vintertid) 15:00 (sommertid) (dag 1)
avgang med rutebuss fra Murmansk 07:00 (dag 3) tilbake i Kirkenes 10:00
 
ANTALL PERSONER minimum 2
AVGANGER hver dag
OVERNATTING 2 netter på hotell i Murmansk med god vestlig standard og sentral beliggenhet
MÅLTIDER frokost
PRIS PER PERSON 2950 NOK
INKLUDERT overnatting i dobbeltrom inkl frokost, rutebuss Kirkenes-Murmansk og Murmansk-Kirkenes, visum, infomappe med bykart Murmansk, kart over område og praktisk informasjon
TILLEGG ENKELTROM 450 NOK per natt
TILLEGG SIGHTSEEING 2 timers guidet bysightseeing med norsk / engelsk talende guide inkludert transport 450 NOK per person, minimum 2 personer
VISUM vanlig behandlingstid er minimum 7 arbeidsdager. Ta kontakt med oss for mer info angående prosedyre og nødvendig dokumentasjon.
FRATREKK EGET VISUM 550 NOK per person

 

Permalenke til denne artikkelen: http://www.pasvikturist.no/norsk/russland/turer-til-murmansk/murmansktur-med-rutebuss-2-overnattinger/